Wie we zijn

Altijd in beweging

Voor ons heeft IT altijd 1 taak: de werking van je bedrijf optimaliseren. Het mag nooit een doel op zich zijn, maar moet er wel voor zorgen dat je business ondersteund wordt. Als je bedrijf verandert, moeten je IT-systemen dus mee veranderen. Logisch.. Onze naam, aariXa, hebben we dus niet gestolen. Dit Keltisch woord staat voor ‘kleine rivier’ en vertaalt onze werkwijze: altijd dynamisch, altijd in beweging.
Onze filosofie >>
Collega bij Kanban board
Benieuwd hoe het er bij aariXa aan toe gaat? Wij zijn een groeiende onderneming met een familiale sfeer en hebben 50 medewerkers vast in dienst. We streven altijd naar stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit en gaan op zoek naar de beste bedrijfs- en IT-oplossingen voor alle soorten ondernemingen: KMO’s, grote bedrijven, multinationals en zelfs overheidsorganisaties.
Neem contact op >>
Selfie op terras

De aariXianen maken aariXa

Een bedrijf is maar zo sterk als zijn medewerkers. En die van ons zijn heel straf. Ze werken vast of als freelancer bij aariXa en doen hun job met enorm veel passie. Wat van hen zo’n uitblinkers maakt? Hun flexibiliteit, inzet, zin voor initiatief en uitstekende vakkennis. Want we zijn het er allemaal over eens: voor onze klanten is alleen het allerbeste goed genoeg.
Welkom bij het team >>