Over aariXa

We share

Collega's kijken samen naar een computerscherm

Onze consultants zijn niet alleen sterk in IT. Ze zijn stuk voor stuk straffe communicators, flexibel en nemen gemakkelijk het initiatief. Hun specialiteit? Meedenken en samen sparren met je eigen medewerkers.

We care

In gesprek met Erwin Vermeulen

Iedere eigen medewerker of freelancer is zorgvuldig gescreend op zijn IT-expertise. En met onze aariXa academie en verschillende opleidings- en certificatietrajecten houden we hun kennis altijd up-to-date. We garanderen een perfecte match met je behoeften én bedrijfscultuur.

We are

Recruitment

De perfecte match maken doen we aan de hand van een uitgebreide analyse van je IT-projecten. Dat is ons vertrekpunt om de IT-consultants te selecteren die bij je bedrijf passen. Daarvoor kunnen we rekenen op onze ervaren en deskundige aariXianen. aariXa zorgt voor de screening en stelt alleen de allerbeste kandidaten voor. De selectie, de briefing, de opvolging én de administratie … ook dat doen we allemaal.

Altijd in beweging

Voor ons heeft IT altijd 1 taak: de werking van je bedrijf optimaliseren. Het mag nooit een doel op zich zijn, maar moet er wel voor zorgen dat je business ondersteund wordt. Als je bedrijf verandert, moeten je IT-systemen dus mee veranderen. Logisch.. Onze naam, aariXa, hebben we dus niet gestolen. Dit Keltisch woord staat voor ‘kleine rivier’ en vertaalt onze werkwijze: altijd dynamisch, altijd in beweging.
Collega bij Kanban board
Benieuwd hoe het er bij aariXa aan toe gaat? Wij zijn een groeiende onderneming met een familiale sfeer en hebben 50 medewerkers vast in dienst. We streven altijd naar stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit en gaan op zoek naar de beste bedrijfs- en IT-oplossingen voor alle soorten ondernemingen: KMO’s, grote bedrijven, multinationals en zelfs overheidsorganisaties.
Neem contact op >>
Selfie op terras

De aariXianen maken aariXa

Een bedrijf is maar zo sterk als zijn medewerkers. En die van ons zijn heel straf. Ze werken vast of als freelancer bij aariXa en doen hun job met enorm veel passie. Wat van hen zo’n uitblinkers maakt? Hun flexibiliteit, inzet, zin voor initiatief en uitstekende vakkennis. Want we zijn het er allemaal over eens: voor onze klanten is alleen het allerbeste goed genoeg.
Welkom bij het team >>