java

Microservices (2016)

Na onze infosessie over Typescript en ECMAScript gaan we deze keer voor een andere aanpak. Op 24 november 2016 nodigen we je uit om meer te leren over Microservices! Deze sessie zal plaats vinden in de Ehsal Campus te Brussel.
De sessie bestaat uit twee delen: eerst focussen we ons op algemene services en micro Sprint Netflix stack. Vervolgens bekijken we het berekenen zonder server.

Voor deze infosessie nodigden we twee sprekers uit:

Bart Blommaerts – Software Architect
Bart is een gepassioneerd Application Architect, die gelooft dat het ‘closing the model-code gap’ essentieel is voor het maken van een snelle, duurzame oplevering. Bart legt een sterke focus op API design, automatisatie en veiligheid. Hij is altijd op zoek naar technische uitdagingen. Bart is ook voorzitter van de diverse JWorks Competence Leads te Ordina.

Andreas Evers – Senior Java Consultant
Andreas heeft meer dan acht jaar ervaring met Java en Enterprise in diverse projecten. Hij is gepassioneerd door het Spring ecosysteem, microservices, REST, clean codes en best practices in het algemeen. Door het geven van workhops, lezingen en cursussen over de nieuwste technologieën wilt hij zo mede-developers helpen.

Onze infosessies zijn zo gevormd dat deelnemers met diverse kennisniveaus welkom zijn. Na deze interactieve sessie voorzien we -zoals gewoonlijk- een drankje en een hapje.

Geïnteresseerde collega’s, vrienden of kennissen zijn steeds welkom!

© AARIXA BVBA 2020