angularjs

Angular (2017)

ANGULAR by Peter Kassenaar

Eindelijk is het zover! Op donderdag 23 november 2017 organiseert aariXa de langverwachte infosessie omtrent Angular. Angular 4 (of kortweg: Angular) is inmiddels ruim een jaar oud. Veel organisaties en developers hebben inmiddels kennisgemaakt met de mogelijkheden van dit uitgebreide platform voor het ontwikkelen van webapplicaties.

Het wordt dan ook tijd een volgende stap te zetten. Nu de basisbeginselen van het framework bij veel ontwikkelaars bekend zijn, worden vragen gesteld over hoe Angular het best is in te zetten in een enterprise-omgeving waarbij applicaties beheersbaar en schaalbaar moeten zijn. Angular voorziet hierin door een modulesysteem te hanteren. Logische features in een applicatie worden gebundeld in herbruikbare modules. Er zijn vervolgens verschillende strategieën te ontwikkelen voor het dynamisch laden en beheren van modules.

Daarnaast wordt vaak als eis gesteld dat applicaties realtime reageren op ontwikkelingen in het backend. Koppeling met een realtime, NoSQL-database via websockets is in dat geval een vereiste. Dit zijn de onderdelen van deze infosessie.

Peter Kassenaar, auteur van ruim 80 boeken over o.a. Angular, leert ons werken met de nieuwe, op componenten gebaseerde manier om webapplicaties te programmeren.

De infosessies zijn zo samengesteld dat deelnemers met verschillende ervaringsniveaus het programma kunnen volgen. Naar goede gewoonte voorzien we na elke leerrijke interactieve sessie steeds een natje en een droogje.

Ook geïnteresseerde collega’s, vrienden of kennissen zijn welkom!

Inschrijving is verplicht!

* Elke persoon dient zich apart in te schrijven op deze website. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Praktisch

  • Wanneer: Donderdag, 23 november 2017 om 17u30.
  • Adres: Odisee, Brussel (Warmoesberg 43, 1000 Brussel).
    • Receptie in de foyer op de 2de verdieping.
    • De sessie vindt plaats in zaal 2212.

(broodjes, frisdrank, koffie en afterdrink in Arcadi zijn voorzien)

© AARIXA BVBA 2020