angularjs

Angular 2 (2016)

Eindelijk is het zover! Op donderdag 21 april 2016 organiseert aariXa de langverwachte infosessie omtrent Angular 2. Omdat we weten dat iedereen staat te popelen om kennis te maken met Angular 2, geven wij jou als een van de eersten de kans om erbij te zijn!

Angular 2 is de opvolger van AngularJS, een JavaScript framework dat oorspronkelijk ontwikkeld werd door Google. Angular 2 staat al bekend als hét framework van de toekomst voor webontwikkeling. Met Angular 2 kan je snel modulaire, schaalbare en testbare HTML5-webapplicaties bouwen. Nu kan je slechts met één framework zowel mobiele, web als desktop applicaties bouwen.

Peter Kassenaar
Peter Kassenaar, auteur van ruim 80 boeken over o.a. Webdevelopment, overloopt de basisprincipes van Angular 2, de verschillen t.o.v. AngularJS en overloopt ons mee de praktijkmogelijkheden.

De infosessie is zo samengesteld dat deelnemers met verschillende ervaringsniveaus het programma kunnen volgen. Na deze leerrijke interactieve sessie nodigt aariXa alle deelnemers uit voor een natje en een droogje in Brasserie A La Mort Subite, gelegen tegenover de ingang van de EHSAL, waar deze sessie doorgaat.

Ook geïnteresseerde collega’s, vrienden of kennissen zijn welkom!

© AARIXA BVBA 2020