aariXianen komen graag samen om kennis te delen

aariXa Academies

Houd me op de hoogte van de komende Academies

 • aariXa Academie

  Vue.js is een relatief nieuw frontend JavaScript framework dat even krachtig is als de grote tegenhangers Angular en React. Vue.js kent echter een eenvoudiger syntaxis, heeft minder overhead en sneller is te leren. Vue.js wordt ingezet door bedrijven als Nintendo, Alibaba en talloze andere (e-commerce) bedrijven. Een website in Vue bestaat niet meer uit losse, gekoppelde HTML-pagina’s, maar meerdere relatief kleine, gespecialiseerde webcomponenten die met elkaar samenwerken en zo een complete applicatie vormen.

  In de infosessie rondom Vue.js worden de basisbeginselen van een Vue-applicatie besproken en wordt ingegaan op de structuur en architectuur van Vue-projecten. Maar ook de code wordt niet vergeten! Er wordt concreet ingegaan op de verschillende manieren van data binding die Vue kent, component styling, component communication met props en events en er wordt gekeken hoe gegevens uit externe databronnen (API’s) in Vue-applicaties getoond kunnen worden.

  Tot slot wordt kort ingegaan op verdere Vue-mogelijkheden zoals het werken met Vue-router, State management met Vuex en het ecosysteem rondom Vue.

  Praktisch

  De informatiesessies zijn opgebouwd om deelnemers met verschillende ervaringsniveaus in staat te stellen het programma bij te wonen. Na deze educatieve interactieve sessies, bieden we, zoals gewoonlijk, een drankje en een snack aan.

  Geïnteresseerde collega’s, vrienden en kennissen zijn ook welkom!

  Registratie is verplicht.

  * Elke persoon moet zich apart registreren op deze website. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt!

  LEES MEER

 • Peter Kassenaar

  PeterKassenaar
  Oorspronkelijke opgeleid als docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) en bewegingswetenschapper, maar via tal van omwegen en opleidingen in de ICT beland. Sinds 1996 heb ik een eigen bedrijf. Ik geef trainingen, programmeer, en schrijf boeken en artikelen.

  De belangrijkste overeenkomst tussen deze onderdelen is dat ik over het vermogen beschik om complexe materie op eenvoudige wijze aanschouwelijk te maken en uit te leggen. Het is een gave 😉

  Het bijbrengen van technische kennis en technieken is uiteraard belangrijk, maar mijn overtuiging is dat je als student beter leert als je ook weet in welke context de techniek wordt gebruikt en je voorbeelden direct kunt toepassen op eigen projecten.

  Mijn trainingen kenmerken zich dan ook door een hoge mate van personalisatie. Het rendement is daarom vaak hoger dan in algemene, klassikale trainingen bij grotere opleiders.

  Honderden mensen zijn inmiddels door mij opgeleid, in situaties varieërend van lezingen van anderhalf uur, via workshops en masterclasses van enkele dagen tot complete webtrajecten van meerdere maanden.

  Locatie en route

© AARIXA BVBA 2019