aariXa academie

assets/corner.svg

Delen zit in ons DNA. ‘We share’ en dat zeggen we niet zomaar. Ontdek hier hoe we onze kennis willen delen met jou.

Initiatie tot #HolisticBusinessAnalysis

13/10/2022

“Holisme” komt van het Griekse "holos" (= "alles", "geheel"), en is het concept dat systemen (fysische, biologische, sociale ...) als gehelen moeten worden beschouwd, en niet alleen als een verzameling van de onderdelen ervan.

 

BA's worden vaak te veel opgeslorpt door hun werk aan business processen, customer journeys, oplossingen, ... om te beseffen dat al die initiatieven een impact hebben op de ganse organisatie.

 

#HolisticBusinessAnalyse vereist dat u naar een organisatie kijkt als een geheel en niet alleen als een verzameling van werknemers, business domeinen, klanten, processen, systemen, veranderingsinitiatieven, ...

MINDER INFO expand_less
Waar?
aariXa HQ, Industrieweg 1009, 3540 Herk-de-Stad
Wanneer?
13 oktober 2022
Wie?
Stefan Bossuwé
Meer Info >>

Jammer, deze heb je gemist

Agile in IT operations. Is it possible?

20/01/2022

Agile, agile agile … je hebt het de laatste jaren wel al vaker gehoord. Maar, wat betekent dat nu juist. Vind je soms ook niet dat anderen het als excuus gebruiken om hun werk niet meer te hoeven doen: geen planning meer, geen documentatie en enkel het omzeilen van procedures? Zo zijn er nog wel enkele mythes die de ronde doen over agile. Maar het is een feit dat meer en meer bedrijven agile concepten gebruiken en er wordt ook verwacht van de mensen die er werken dat ze ook mee zijn.

meer info >>

Deploying your Microservices to Azure Kubernetes Services

24/06/2021

Deze academie toont een end-to-end approach hoe microservices als containers te gaan deployen naar dev/test én productie omgeving.  

meer info >>

Flutter

25/03/2021

In deze aariXa academie worden de hardware- en softwarevereisten en de basisbeginselen van een Flutter-applicatie besproken. Daarnaast wordt ingegaan op de structuur en architectuur van Flutter-projecten. Maar ook de code wordt niet vergeten! Er wordt concreet ingegaan op de verschillende manieren om Dart classes (widgets) te schrijven en op te maken, welke widgets beschikbaar zijn voor vormgeving en er wordt gekeken hoe gegevens uit externe databronnen (API’s) in Flutter-applicaties getoond kunnen worden. 

meer info >>

React

05/03/2020

We zijn trots om de eerste aariXa Academie van het nieuwe jaar aan te kondigen op donderdag 5 maart 2020 over React.
React is waarschijnlijk de populairste front-end bibliotheek voor het maken van webapplicaties.

meer info >>

Houd me op de hoogte van de komende academies

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Word jij de volgende aariXiaan?

Jobaanbod >>
Waarom werken bij aariXa

Ben jij de freelance expert
die wij zoeken?

freelance >>
Waarom werken bij aariXa